fbpx

Miksi ostaa uutta, kun hyvän korjaajan voi löytää helposti?

Uusi palvelu, fixpal.fi, pyrkii pidentämään tuotteiden elinkaarta ja tuomaan takaisin korjausperinnettä.

Fixpal.fi –sivustolle on kerätty eri korjauspalveluja tarjoavia yrityksiä ympäri Suomen. Kuluttajat voivat helposti löytää heitä lähinnä olevan korjaajan, kun tarvitsevat huoltoa tai korjausta rikki menneelle kulutustavaralle. Alkuun sivustolla on mukana suutarit ja polkupyörien korjaajat, jatkossa korjaajatarjontaa tullaan laajentamaan myös ainakin matkapuhelimien -, tietokoneiden -, soittimien – sekä vaatteiden korjaajiin.

Sivuston käyttäjille tarjotaan mahdollisuus jättää arviointeja käyttämistään palveluista. Tällä halutaan antaa kuluttajille aito kanava kertoa muille kokemuksistaan ja samalla kannustaa korjaajia pitämään palvelunsa taso korkealla.

Fixpal.fi haluaa auttaa pohtimaan omia valintoja ja kulutustottumuksia tuomalla esille yhteiskuntavastuullisen näkökulman. Haluamme nostaa kotimaisen työn arvostusta esittelemällä korjaajia ja heidän työpanostaan. Myös ympäristöarvot ovat tärkeässä roolissa, kulutamme jo nyt liikaa ja EU:n tasollakin on herätty siihen, että hajonneita tavaroita pitää voida korjata uuden ostamisen sijaan. Fixpal.fi haluaa helpottaa oikean korjaajan löytymistä, jotta kuluttajat voivat pitää kiinni heille rakkaista ja muistoja täynnä olevista tavaroistaan.


fixpal.fi