Oletko henkilökohtaisten tai kotitaloustavaroiden korjausta tekevä yrittäjä?

fixpal.fi on markkinapaikka kuluttajatuotteiden huolto- ja korjaustyötä tarjoaville yrittäjille. Palvelun kautta sinut löydetään helposti ja saat vaivattomasti uusia asiakkaita!

Jatka valitsemalla jokin seuraavista vaihtoehdoista.

Lisää yrityksesi

Jos yritystäsi ei vielä löydy tietokannastamme tai yrityksesi on uusi, voit ilmaiseksi lisätä yrityksesi perustiedot palveluumme.

* Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia

Yrityksen perustiedot

Liity palveluun

Liity palveluumme, jolloin pääset lisäämään yrityksesi esittelytekstin, logon sekä kuvia toiminnasta. Lisäksi saat käyttöösi esittelysivullasi näytettävän mainospaikan, jonka sisältöä voit muuttaa vaikka joka päivä!

Miksi palveluun kannattaa liittyä?

1

Saat etusivun näkyvyyden Internetissä


Yrityksen esittelysivun avulla kerrot toiminnastasi ja pidät yhteystietosi aina ajantasalla.

Palvelussa kuluttaja-asiakas tekee aluksi haun, jonka perusteella palvelu tarjoaa ehdotuksia hakukriteereihin parhaiten sopivista yrityksistä.

Palvelussa mukana olevat maksavat jäsenyritykset sijoitetaan aina hakutulosten kärkeen, jolloin ne sekä erottuvat muista yrityksistä. Tämän lisäksi ne voivat erilaisten tarjousten ja muokattavissa olevan yrityskohtaisen esittelyprofiilinsa avulla vaikuttaa kuluttajan päätöksentekoon. Varsinaisesta korjaus-/huoltotyön suorittamisesta asiakas ja yritys sopivat erikseen.

2

Tehosta markkinointia ja liiketoimintaasi

Liittymällä palveluun voit käyttää enemmän aikaa asiakkaiden palvelemiseen ja vähemmän aikaa ja rahaa mainostamiseen.

fixpal.fi lisää yrityksenne näkyvyyttä ja myyntiä tehokkaasti. Palvelu auttaa

yritystänne vähentämään markkinointikustannuksia, kun ei tarvitse olla monessa kanavassa mukana. Palvelu helpottaa myös markkinoinnin kohdentamista, sillä mainosten vastaanottajana on aina huoltopalveluita tarvitseva asiakas.

3

Paranna yrityksesi imagoa

Palvelun kautta saatte asiakkailtanne palautetta korjaustyössä onnistumisesta. Hyvin hoidetut työt ja niistä annettu hyvä palaute edistävät liikkeenne puoleensavetävyyttä ja lisäävät myyntiä.

+

Mitä muuta fixpal.fi tarjoaa?

Toistaiseksi fixpal.fi keskittyy tarjoamaan huoltojen välityspalveluita edellä mainitun toimintamallin mukaan. Jatkosuunnitelmissamme on tarjota asiakkaillemme erilaisia lisäpalveluita, jotka laajentavat palvelun käyttöä markkinoinnissa sekä verkkoliiketoiminnassa. Seuraa sivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme saadaksesi viimeisimmät tiedot palveluistamme.

?

Miten palveluun liitytään?

fixpal.fi -palveluun voi rekisteröityä helposti Internetissä. Rekisteröitymiseen tarvitaan perustiedot yrityksestäsi, kuten osoite ja Y-tunnus. Liityttyäsi palveluun voit lisätä yrityksen esittelysivulle mm. yrityksesi logon, kuvauksen, mahdolliset merkkipätevyydet ja muut sertifikaatit sekä linkityksen esim. yritykenne kotisivulle ja muuhun digisisältöön. Voit myös päivittää jäsenyytesi tason ja saada entistä paremmin yrityksesi näkyville.

Mitä maksaa?

Maksat palvelussa näkymisestä ja mahdollisuudesta hallinnoida profiiliasi  pienen peruspalvelumaksun.

Hyödynnä nyt huippuedullinen liittymistarjouksemme ja kokeile palveluamme tarjoushintaan 20€ / 6 kk (alv 0%). Kokeilujakson jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana hintaan 19€ / kk (alv 0%)

fixpal™